A Forma-1 világsztár pilótája egy magyar specialitás miatt teljesen kiborult.

A Hungaroringre érkező pilóták között vannak, akik csupán a kötelességük teljesítése érdekében látogatnak el ide, míg mások szinte otthon érzik magukat a pályán – Daniel Ricciardo pedig kétségtelenül az utóbbi csoportot erősíti. Az ausztrál versenyző már 2008 óta felfedezi a mogyoródi aszfalt csodáit különböző versenysorozatok keretében, és 2011-ben lépett először Forma-1-es pilótaként a ringre.
Ricciardo azóta is szívesen vissza Magyarországra - nemcsak a jó eredmények és a lelkes szurkolók, hanem valami sokkal illatosabb és fahéjasabb ok miatt is. Bár elsőre rettenetesen furcsállta azt a geomatriai sajátosságot, hogy egy lyuk tátong a közepén, a pilóta szenvedélyes rajongója lett a kürtőskalácsnak, amit nemes egyszerűséggel "elképesztően finomnak" nevezett, saját bevallása alapján pedig futamok után szinte biztosra vehető, hogy az első dolga egy adag frissen sült kalácsot kérni - nyilván fahéjas ízesítéssel.